Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları birebir fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca muvafık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın zorlamasız tahliye olmalarını esenlar.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara elverişli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Müstamel bünyelarda bina autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (okul, hileışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya müstacel bir mevki çabucak insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya muhik açılmaktadır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde ergürmek olduğu sinein, olası olan en kesik sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini kurmak için önlem alınmaktadır.

Açılıp - kapanma davranışlevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu keyfiyet denetçi edilmelidir. 

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku takkadak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak kuruluşda olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden daha okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için mukannen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE yangın kapısı kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) makul durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Gerçekten yangınlardan korunmak midein esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik yahut dairesel bir saklama içre kâin spiral yahut dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni genellikle sınırlı dış alana malik yahut güzel duyu düşünceların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

En oranlı yükselmekı bulmanız derunin farklı seçenekleri karşılaştırmanız ve nitelikli bir yangın bapsına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en akla yatkın yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page